Råtthjälpen

Min råtta saknar sin vän

2019-11-10 21:08 #0 av: Lillelle

Jag har två små han råttor. Har bara hunnit ha dem i 2 veckor innan den yngsta antagligen trillade i buren och nu har hjärnblödning eller någon liknande stroke.
En veterinär bad mig sära på dem. Första timmarna märktes ingenting. Den friska råttan märkte inte till en början men nu har han sprungit runt och letat efter sin kompis i buren i snart 1 timme. Nu har jag lagt dem i samma bur för att minska hans ångest och saknad. Men vill bara att han ska bli frisk och kunna leka som vanligt igen. Är rädd att han ska avlida och det är nog så det kommer att bli men kan inte sörja över det eftersom att jag måste i sånt fall skaffa en ny kompis till min friska råtta och vill inte ha bråk mellan dem

Anmäl
2019-11-20 23:57 #1 av: cacsaw

Hur har det gått? Om det värsta inträffar och din friska råtta blir ensam så skulle jag rekommendera att skaffa två till nya småttingar och inte bara en. All lycka till dig!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.