Om RiF och iFokus

Aktivare rif?

2019-08-16 19:27 #0 av: zickan

Rif har varit rätt oaktivt under lång tid. Jag har inte varit den bästa att få igång sidan heller.  Själv haft för mycket i privatlivet. Nu senast var det brand i trapphuset och jag förlorade hela mitt förråd. 

Men peppar peppar verkar saker ha börjat lugna sig och komma i balans nu. 

Har du några tips på hur vi får sidan att leva igen?. Vad skulle du vilja se mer av här inne för att va mer aktiv och logga in oftare?

Nu har facebook börjat stänga ner annons sidor så tipsa gärna om att det går bra att annonser här inne. 

Kanske till och med lust att bli en aktiv medarbetare och fixa, trixa här på sidan. Hålla koll på inlägg, hjälpa till att snygga upp lite, skriva artiklar, va aktiv och kanske hålla i någon tävling, quiz eller liknande?

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2019-08-16 19:30 #1 av: Herveaux

Är inte råttägare själv, men jag tycker alltid quizzar är roliga, hur mycket eller lite jag än vet om ämnet är det roligt att testa kunskaperna (eller lyckanOskyldig).

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-08-16 20:19 #2 av: Mitchika

Jag gillar också quizzar och jag absolut älskar bildtrådar. Både av söta råttor i alla åldrar, men även av burar, roliga tillbehör, lekar och aktiveringar och annat råttrelaterat. Då jag aldrig kommer kunna ha råttor igen så lever jag på sådant när saknaden blir för stor. Kär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.