Mat och dryck

Råttgodis "bortskänkes"

2019-08-03 22:28 #0 av: SSK

Hej!

Jag håller på att starta en e-handel där jag kommer sälja ekologiska råttvänliga godisar. Jag gör godisarna själv hemma hos mig och ingredienserna är närodlade och ekologiska. Så jag undrar om det finns några här som skulle vilja ha ett smakprov av mina olika varor? 

Jag betalar för porto och alla eventuella kostnader, det enda jag är intresserad av är eran feedback gällande vad era råttor (gärna andra gnagare också) tyckte om mina produkter. Första 2 till kvarn gäller! Det är bara att skriva ett meddelande till mig här så tar vi och löser findetaljerna.

Mvh

Sara aka TheLivelyRat & co

Anmäl
2019-09-01 06:03 #1 av: Epiiic

Jag skulle vara intresserad 😊

Anmäl
2019-09-01 19:56 #2 av: Areja

Jag är intresserad :)

Anmäl
2019-09-05 00:32 #3 av: zickan

Kul idee. Varit nån mer som försökt sig på detta men det var inte lönsamt. 
Jag köpte till mina från tidigare som gjort. Smidigt när man vill ha nått gott men inte hittat det man sökt i butikerna. 
Har du någon hemsida uppe nu eller på gång? Kommer det stå med på vad godisarna innehåller? innehållsförteckning på ingredienser och vad det innehåller i näringsvärden.

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.