Mat och dryck

Vad ger ni era råttor idag?

2019-03-23 18:22 #0 av: Emmie andersson

Jag vet inte alls vad jag ska ge mina råttor så om ni kanske kan hjälpa till lite o skriva vad era råttor fick/äter idag så skulle det vara jättebra för behöver verkligen lite inspiration!

Anmäl
2019-03-23 20:00 #1 av: 134643

Idag fick bäbis havregrynsgröt med hallon och blåbär, hampa, pumpa och chia frön. De vuxna fick lite broccoli, morot och blomkål :)

She needed a hero, so that's what she became. Sajtvärd på tonåringar och medarbetare på RåttorSkrattarRegnbåge

Anmäl
2019-03-23 23:01 #2 av: Anntho

Idag fick de torrfoder (blandat två sorter) ströat i buren och vanlig sallad.
Inte haft så mkt tid idag så ingen direkt berikning varken från mig eller i matform...men så är det ibland :)

Anmäl
2019-03-24 01:02 #3 av: zickan

Låg sjuk en vecka sedan ledig en halv vecka till på det. Så jag har tagit extra pass över denna helgen. Blev bara torrfoder till mina vuxna. 

De äldre bebisarna som är kvar och deras äldre lek kompis fick barngröt, broccoli, ärtor/majs/paprika mix och stekt kycklingfilee jag hade sparat från maten i går. 

Samma fick mor med bebisar, damen som väntar på att få komma hem igen efter parning som inte tagit. 

De andra får köttfärs hopkok i morgon som gjordes idag. Frys/Kylskåpsrensning nu innan löning. Tillagad blandfärs med broccoli, blomkål, morot, majs, ärtor, paprika. När det hade svalnat lite slog jag ner lite alger, groddolja, fröna från ett granatäppel, blåbär och småbitar av äpple. Dock råkat koka för mycket pasta till mig själv här på jobbet just nu. Så det blir nog att jag tar hem det som blev över och blandar ner det med till dom. 

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.