Råtthjälpen

Söker råttor som behöver omplaceras

2018-11-17 15:00 #0 av: Elinerensjö

Jag och min tjej och vår son söker tama råttor som behöver omplaceras. Vi skaffade först råttbebisar som var väldigt aggressiva och bet vår son och mig. Därför lämnade vi tillbaka råttorna till uppfödaren då vi inte kände att vi hade tillräckligt med kunskap för att kunna hantera dem. Därför söker vi nu råttor som är tama, snälla och inte bitiga som kan flytta in till oss. Hur och inredning finns redan.
Med vänliga hälsningar
Elin

Anmäl
2018-11-17 16:33 #1 av: 134643

Jag hade absolut satsat på råttor från en seriös uppfödare. Omplaceringar kan vara hur goa som helst, men ibland är det svårt att veta innan. Vill ni absolut ta in vuxna råttor så hade jag försökt hitta dem som omplaceras genom uppfödaren, då kan man vara lite mer säker på att man får rätt information om djuren. 

Men ni menar alltså att ni fick hem 6-veckors bebisar som var aggressiva och bet er? 

She needed a hero, so that's what she became. Sajtvärd på tonåringar och medarbetare på RåttorSkrattarRegnbåge

Anmäl
2018-11-24 19:05 #2 av: tanglytails

Råttor i den åldern när dom lämnar uppfödaren bits inte. Var det så att dom nafsade & smakade lite kanske? 

Anmäl
2018-11-24 23:37 #3 av: MatildaSjöberg

Ibland kan deras "naffs" uppfattas som bett då de skrapar med tänderna mot ens hud. Kommer ihåg min första råtta, blev helt livrädd innan jag fattade att det är normalt och han kommer inte bita hål :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.