Tävlingar, quiz och undersökningar

Tävlings planering

2018-10-12 18:49 #0 av: zickan

Kul att det börjar återkomma folk till rif igen. Ännu lite dåligt drag här inne. Är det någon idee att börja om med månadens råtta? Tros vi få in så många bidrag varje månad att det blir en vits att ha dessa?

Annars funderade jag på att det kanske räcker för tillfället. Att köra lite tävlingar runt högtider och annat. Halloween, Jul/nyår eller både. Alla hjärtans dag. Påsk. Kanske putta in midsommar eller en sommar tävling. 

För kommande julen. Har ni några tips att komma med på regler. Vad för tävling skulle ni vilja ha som så många som möjligt kan medverka på?

Oftast är det bild tävlingar. Vilket vore rätt smidigt igen. Eller en lite större bild tävling där man  väljer va med på en eller flera delar.

Typ del 1 julig råttbild, del 2, skall göra och ta bild på råttgodis eller paketinslagning till råttorna. Del 3, ett rim till godis/paketet. 

Lite egna funderingar. Har du några egna tips?

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2018-10-12 21:46 #1 av: Kaktusar

Jag kan nog hålla med om att det är bättre att köra tävlingar på högtider istället för månadens råtta. Blir ju väldigt mycket arbete i så fall. 

Oh jag gillar instruktioner till tävlingarna :D Det hade varit jätte roligt men samtidigt kanske underlättat för deltagarna, om dom är lite idé tomma.

Tyckte dina idéer var bra. Har inget själv att tillägga

Anmäl
2018-10-13 00:54 #2 av: tanglytails

Jag gillar också bildtävlingar runt högtider & det blir mycket jobb för dig utan hjälp med månadens råtta. 

Anmäl
2018-10-13 12:54 #3 av: Emouse

Tävlingar på högtider är väldigt kul, både att fota och delta i! Idén med att ha instruktioner att fota efter verkade också riktigt kul.
Återkommer med lite egna förslag om jag lyckats komma på något bra.

Emma, medarbetare på Råttor och Mus iFokusStjärnor

Anmäl
2018-10-14 11:24 #4 av: 134643

Jaa, deltävlingar under jul! Eller typ en ”julutmaning” där det varje vecka kommer upp en ny utmaning? Som precis som du säger, kan vara baka råttgodis, eller lära in ett nytt trick, låta råttorna upptäcka en helt ny plats i huset, göra en grävlåda, låta råttorna öppna paket osv osv. Så kan alla vara med på det de känner för, och så har vi en tråd för varje vecka där man kan skriva funderingar, sin progress och tillslut även postar det slutgiltiga resultatet.

Eller något sådant. Det hade varit kul med en tävling som inte bara handlar om vem som har fått finaste bilden, utan att det bara handlar om att ha kul med råttorna. Det kanske inte direkt är någon tävling alls egentligen, utan mer bara en kul grej att få vara med i :)

She needed a hero, so that's what she became. Sajtvärd på tonåringar och medarbetare på RåttorSkrattarRegnbåge

Anmäl
2018-10-14 16:35 #5 av: zickan

#4 hum.. Advent tävling?

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2018-10-14 16:48 #6 av: 134643

#5 Det skulle absolut kunna funka! :)

She needed a hero, so that's what she became. Sajtvärd på tonåringar och medarbetare på RåttorSkrattarRegnbåge

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.