Råtthjälpen

Akut söker en hon råtta

2017-11-30 16:37 #0 av: Estrella_Tilde

Jag har just nu en ensam råtta efter min ena råtta dog så hon behöver en ny vän, mamma och pappa sa först att jag ska kolla efter någon som redan har en råtta som behöver ett nytt hem... min råtta heter Estrella och är cirka ett år ( tio månader ) hon är väldigt snäll och busig men lite hård hänt men inget problem med andra råttor och har ingen agrisiv sida

( Södertälje, Nyköping, trosa och vagnhärad och åt det nära hållet kan vi hämta från om ni inte vill lämna själv )

Ni kan skriva här till mig eller så kan ni kontakta mig via e-Mail * tildeutter@outlook.com

Anmäl
2017-11-30 16:39 #1 av: Hera

Det bästa är nog att köpa två råttor eftersom din är ganska gammal. Annars riskerar den nya råttan att bli ensam kvar.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2017-11-30 16:51 #2 av: Kaktusar

Jag hamnade också i samma situation, eller jag är i samma situation kanske jag ska säga. Jag har tagit hand om en omplacerings råtta(hane tyvärr) som är i samma ålder som din. Vi valde som kommentaren ovan att skaffa två nya bäbisar, men det är mest för att han är just en omplaceringsråtta och har haft problem med dominans. Så att om han vill vara själv, så har bäbisarna varandra.

Hör av dig till uppfödaren jag kommer adoptera två bäbisar ifrån http://bluewhiteangelsrattery.weebly.com/nyheter Hon kaaaanske har några honor över? Bäbisar går åt så snabbt. Men det är värt ett försök om inte annat :)

Anmäl
2017-11-30 18:11 #3 av: Estrella_Tilde

Har kollat på den tjejen med alla råttor dom var jätte fina och skulle vilja köpa dom men det ör för långt bort..... och jag letar efter sånna råttor som hon har lika gammal som Estrella

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.