Att vara råttägare

Ensam råtta

2017-08-06 17:07 #0 av: Heraochnyx

Det är så att hag fick akut avliva min ena råtta för hennes ens körtel knöl sprack och det kom ut vävnad och hon hade otroligt ont (låg och skakade och skrek till av och an) nu är det så att hon (nyx) har en syster som lever kvar (hera) bara det jag har inte hjärta att lämna över henne till någon annan. Hera är ett och halvt år. Men jag vill inte att hon ska vara ensam heller. Jag har smått panik och vet ej vad jag ska göra. Hera är frisk och kry mår bra verkar inte vara ledsen för nyx är död.

Anmäl
2017-08-06 18:52 #1 av: tanglytails

Hade passat på att skaffa kompisar, hon är inte så gammal. Kanske 2 ungdomar/bebisar Glad

Tanglytails rattery - råttuppfödning i Skåne. 
Rätt råttor till rätt familj. Hjärta

(hemsidan, facebook, instagram)

Anmäl
2017-08-06 18:59 #2 av: zickan

Vad tråkigt du förlorade din vän och i så tråkiga omständigheter. 

Men det är så kul att läsa en som verkligen vill behålla sin råtta och inte slänger ut en annons det första man gör. För att kompisen går bort och man inte vill försöka mer. Håller med som ovan. Just nu är det lite svårt hitta små råttor. Men det är ett par tjuvparningskullar som har skett neråt landet. Som jag förstått det. Och dessa verkar det va flera som ännu söker hem. 1-2 små hade inte varit helt fel att försöka hitta. Enklare introducera yngre med äldre. Och två så får man två i samma ålder och förhoppningsvis blir ena inte ensam för länge när de blir gamla. 
Men sedan har du råtthjälpen och många omplacerings annonser. Att ta från dessa håll stöttar du en hel del och bereder plats för nya som behöver in akut till råtthjälpen

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2017-08-06 20:02 #3 av: Heraochnyx

Tack för svaren !! Uppskattas

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.