Bilder och videor

Glad påsk!

2017-04-16 13:22 #0 av: zickan

Glad påsk till er alla!

Hoppas ni fått en fin helg med era familjer. Mänskliga som pälsade. Blev ingen foto tävling i år. Vi skulle behöva fler aktiva medarbetare här inne. Som vill skriva lite artiklar och hålla igång lite, Är du den personen så får du gärna skicka ett pm till mig. 

Vill ha lite påsk känsla, jag som sitter fast med jobb denna helg. Så kom igen, lägg upp eller ta lite påskbilder och visa upp era sötnosar Kär
Tyvärr har jag inte hunnit med att fota så mycket på ett tag själv. Kunde inte hitta gamla bilder så det får bli en söt bild på en av vaktarna jag kläckte fram för nått år sedan. 

Mvh Zickan, sajtvärden och medarbetare. 

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2017-04-17 00:52 #1 av: Lillräkan

Glad påsk! Söt bild :)
Gjorde ett halvdant försök att få några påskbilder på Nickis tidigare i veckan, så här är två av dem. Det gick sådär, det var ju roligare att försöka äta jordklumpar ur krukan än att le mot kameran haha!
Tyvärr förlorade jag min charmiga busbebis Akilles på exakt 2,5 år igår, pga andningsproblem som fortsatte bli sämre trots behandling. (Det blev akutbesök hos veterinär.) Råttslingarna har fått ägg och räkor här senaste kvällarna, mest för att lillkilles skulle få favvomat under sjuktiden men också lite för att fira påsken.

Hoppas ni andra har en mysig och enbart glad helg med era små! :)

Anmäl
2017-04-17 22:25 #2 av: zickan

#1 åh vad tråk att han förlorade sin vänn och du blev en pälskling mindre Hjärta
Har också planering på räk afton med mina råttor snart. Lite dyrt med räkor så det räcker åt alla mina moster. Men samlat på mig ett par påsar nu. Snart dags för räkfrossa här hemma, 

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.