Hälsa, skötsel och beteende

Kabel biten på!

2017-03-25 13:54 #0 av: Natsumix

Hej jag upptäckte mina ögonlurar i råttornas bur söndergnagen, och för att vara ärlig vet jag inte ens hur dom kom dit :( är det jätte farligt att dom har gnagt sönder den eller gör det inte så Mycket? (råttorna alltså). Har inte märkt att dom har betett sig annorlunda iaf

Anmäl
2017-03-26 16:34 #1 av: Chinesecrestedlover

"Ögonlurar" Skrattar det var lite roligt, haha. 

När jag hade råttor (tre hanar) så lyckades de ta sig ur buren obevakade (innan jag insett att de hade listat ut hur man fick upp luckorna) och förstörde en del prylar i mitt rum,  innan de masade sig tillbaka in i buren igen Gapskrattar (dvs. alla utom den dummaste, rundaste och mysigaste av dom, han satt kvar utanför buren och blev tagen på bar gärning, under sängen med ett strå hö i munnenHjärta- hade marsvin då också). De tuggade då bland annat sönder ett par hörlurar och jag märkte absolut ingenting på de små marodörerna efteråt, så skulle tro att det är lugnt med dina små också. 

Anmäl
2017-03-26 18:16 #2 av: Natsumix

😄 ok, haha tack

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.