Mat och dryck

JR Farms råttfoder?

2017-03-18 19:20 #0 av: minitinijattor

Vad tycker ni om JR Farms färdiga råttfoder? 
Innehåller:
Extruderat majsmjöl, majsflingor, dari, vete, veteflingor, solrosfrön 5%, milo, poppad vete, ärtflingor, majs, johannesbröd, röd hirs, morötter, kanariefrö, bovete, gul hirs, havrebitar, kyckling, nötkött, mynta, havre, räkor 1% , mungbönor, fisk.

Vitaminer:

Vitamin A 10000 IE, vitamin D3 1000 IE, vitamin E 40 mg.

KG priset blir 38 kr kg eller mängdrabatt 35 kr kg vilket jag tycker är okej för färdigt foder endå. 

Anmäl
2017-03-26 17:48 #1 av: KamelPrinsessan

Jag tycker att det fungerar jättebra till mina råttor ! Tycker det är ett väldigt bra fullfoder innehållsmässigt, i och med att det innehåller mycket essensiella saker som delar från sädesslagen och animaliskt protein !Skrattar

Anmäl
2017-03-26 22:04 #2 av: tanglytails

Om dina råttor blev överviktiga i nya hemmet, eller var det underviktiga?, så hade jag varit försiktig med ett foder med för mycket protein. Vet inte hur mycket protein där är i det men ser ut att vara en del olika protein iaf. 

Tanglytails rattery - råttuppfödning i Skåne. 
Rätt råttor till rätt familj. 

(hemsidan, facebook, instagram)

Anmäl
2017-03-28 04:42 #3 av: zickan

Jag och nicciz har kört en hel del på jrfarm råttfodret. Kört det när jag inte orkat eller hunnit få hem och blanda själv. Förr körde jag nästan bara på jrfarm eller miko lyx utan pellets.
Inte gett övervikt. Varit glansig och fin päls. Inget märkvärt med hälsan eller energin på det eller annat foder jag haft.
Jag tycker det är helt okej foder.

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.