Solskenshistorier

The rat story. kap 2. sida 8.

2009-07-15 15:54 #0 av: SweGizmo

En hemlighet avslöjas och får puzzlet att falla på plats för Grim. Karaktärs set finns nu också på Riffe, Jenna och Grim.

Vill först säga grattis till Nagini som vann namntävlingen, Jennas pappa heter nu Grim:) Jag kommer också lägga in 3 karaktärs set, står dock på engelska eftersom jag även lägger upp det på DA (deviantart).

Här kommer iaf sida 8 av serien.

Klicka på sidan för att få den större
http://i32.tinypic.com/jfi52h.png

 

http://i27.tinypic.com/20z1m2s.png

Riffe föddes i en djuraffär och köptes av sin ägare när han var 4 veckor gammal tillsammans med sin bror Melvin. Hos sin nya ägare flyttade dem in med rexråttan Tom som var 2 månader äldre. Dem blev bästa vänner under dem 5 mån innan Riffe ramlar ut genom fönstret;) Riffe älskar majs och att bli kliad bakom örat, precis som katter. Han är en godhjärtad, försiktig och glad råtta som alltid ställer upp. Men när han blir arg, ja, då blir han ARG. Han skyddar dem han älskar och kan gå genom eld och vatten för dem.

 

 

http://i27.tinypic.com/2a81c2c.png

Jenna är en livlig och nyfiken flicka som är hälften tamråtta, hälften vildråtta. Hennes mamma var en tamråtta som rymt, med hjälp av hennes pappa, från en djuraffär. Jennas kullsyskon dödades av andra vildråttor när hon var liten, av en ren tur överlevde hon tack vare att hon lyckats hamna under nästet av gräs. Strax efter det dog hennes mamma och hennes pappa Grim fick uppfostra henne på egen hand. Jenna är en busig, snäll och smart tös som ibland kan bli lite oförsiktig, därför bör hon ta det lite mer försiktigt ibland.

 

 

http://i30.tinypic.com/33yruvq.png

Grim är Jennas pappa, han är en av ledarna i den råttflock som lever i kloakerna. Han förlorade både sin älskade och sina barn efter att några andra vildråttor (bland annat en nära vän) dödade dem. Grim har efter det blivit något bitter, men han är igentligen godhjärtat och klok. Han ställer upp för dem han tycker om och ser inget fel med tamråttor. Grim är lite väl överbeskyddande när det kommer till sin dotter Jenna, men vem kan klandra honom för det efter allt som hänt.

 

Anmäl
2009-07-15 16:10 #1 av: Allamej

Oj oj oj ... the plot thickens!

Anmäl
2009-07-18 23:27 #2 av: Falurven

Lika bra som alltid!

Mvh Nathalie

Anmäl
2009-07-18 23:35 #3 av: Love-

bra men hemskt ändå

Besök gärna min FB:sida:http://www.facebook.com/RosaliesDesign och min hemsida http://www.rosaliessmycken.n.nu/
 Medarbetare på återbruk , trädgård och Feminism

 

  

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.